top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Usikker Frogner!

Med vel 40 dager igjen til sesongstart i Racing NM er alt veldig usikkert rundt Vidar Frogner.


RASK: Vidar Frogner hadde en svært god sesong i 2021, men hva som skjer i 2022 er ikke klart. Foto: Marius Svingen

Fjorårets NM-sesong i baneracing ble en fantastisk opptur for Vidar Frogner. Han ble kronet til norskmester i GT+ etter fantastisk kjøring gjennom sesongen, og kanskje det som var like stort som NM-gullet var den fantastiske banerekorden på Rudskogen med tiden 1.19. 536.


FORT: Det gikk svært fort med Vidar Frogners Porsche 993 GT2 på Rudskogen. Foto: Marius Svingen

- Vi hadde en helt utrolig NM-sesong i fjor, og i år har vi gjort ennå mer for å kjøre ennå fortere, sier Vidar Frogner.


Men med under 45 dager til NM-sesongen starter er Vidar Frogner usikker på hvordan sesongen 2022 blir. Han har vært nede for telling grunnet sykdom og er ikke tilbake i trening ennå.


- Jeg har vært nede for telling etter en hard runde med covid-19. Jeg er ikke 100%, men jeg håper vi kan komme i gang md treningen igjen noe som må til hvis vi skal henge med i dette gamet, forteller han.


IKKE SPIKRET: Vidar Frogner har ikke spikret sesongen 2022, og er fortsatt usikker på om han skal forsvare NM-gullet i GT+. Foto: Marius Svingen

Han forteller at bilen er 100% nullstilt etter fjorårets sesong, og at de har fintunet ytterligere på Porsche 993 GT2en for at den i 2022 skal gå ennå raskere.


Men kommer du ikke til å forsvare NM-gullet i GT+?

- Vi har ikke ennå bestemt hva vi kommer til å kjøre i 2022. Det må vi komme tilbake til nærmere sesongstart. Planen er at vi skal stille i NM-åpningen på Vålerbanen, men resten av sesongen har vi ikke spikret, forteller den regjerende mesteren i keiserklassen, GT+.


Alt tyder imidlertid på at Vidar Frogner og hans team er klare til åpningen av årets Racing NM på Vålerbanen 7. - 8. mai 2022.

378 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page