top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Unggutt med ambisjoner

15 år gamle Felix Heiberg er klar for årets sesongåpning i Racing NM i GT5-klassen, og han har skumle planer.

15 år gamle Felix Heiberg er en av nykommerene i den NM-klassen med flest deltagere, GT. Han gleder seg til å kjøre Racing NM, og er klar for årets første NM-runde på Vålerbanen denne helgen.

- Dette blir jo gøy. Vi satser på å gjøre det best mulig, og vi må prøve å gjøre det vi kan for å henge på, sier unggutten.

Felix er fra Aurskog og har kjørt gokart i åtte år, og vært igjennom de fleste klasser. Nå hadde han lyst til å gjøre noe nytt og da passet GT5 klassen perfekt. Teamet har overtatt en bil som var svært rask i GT5 i fjor, nemlig bilen til NM-treer Marius Solli Poulsen som skal kjøre GT3-klassen i år. Nå er han klar for første trening for helgen og er spent på hvordan det blir.

Felix Heiberg kjører BMW 323i Compact E36 som vant flere løp i klassen i 2020 da kjørt av Marius Solli Poulsen.

- Vi har et håp om å kunne være på pallen, men dette er nytt for oss så vi får se litt hvordan det går. Det er veldig mange dyktige sjåfører i GT5, sier han.

Unggutten har en NM-tittel fra før i gokart fra 2019 da han vant i klassen Junior ROK der det også var over 40 sjåfører, så unggutten er vant til å ligge i tette felt. De siste året har han kjørt i KZ-klassen, men nå er det bilracing som frister.

I dagens trening foran helgens tre finaler kjørte Felix Heiberg fort og lå med tider rundt topp 7. Det blir veldig spennende å se hva debutanten i GT5 får til i morgen. Løpene kan du følge LIVE på Facebook så følg med.