Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Tre forskjellige vinnere!

I GT1 er det skikkelig kamp om pokalene og det viste seg også denne helgen på Våler.

I GT1 har det vært svært jevne dueller denne sesongen, og det innfridde også under helgens andre NM-runde på Vålerbanen. Det ble tre forskjellige vinnere i de tre finalene, men alle kjørte Porsche.

I den første finalen lørdag på vått underlag var det Roger Hermansen i sin Porsche 991 Cup som mestret forholdene best og vant vel 11 sekunder foran Ole William Nærsnes og Pål Pettersen Berg fulgte noen sekunder bak der.

I den andre finalen i GT1 vant Pål Pettersen Berg foran Roger Hermansen og Ole William Nærsnes. Denne gang skilte det under tre sekunder mellom de tre.

I den siste finalen i klassen var det Ole William Nærsnes som tok seieren, men det var svært jevnt mellom alle de tre Porsche-førerne helt til Roger Hermansen fikk en snurring og traff Berg som måtte bryte. Hermansen kom seg videre, og sikret andreplassen. Dermed var det Roger Hermansen som kom best ut av helgen med en seier og to andreplasser. Dermed tar han igjen litt av det tapte i NM-sammendraget fra en litt svak sesongåpning på Rudskogen.

- Ja, dette har vært en god helg for meg, sier Hermansen.

Ettersom Berg måtte bryte siste finale ble det en Chevrolet Corvette på pallen Ronny Vik kjørte inn til tredjeplassen.