top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Travel helg for NM-lederen

Alf Marius Loe Sandberg har meldt seg på i både GT4 og i Sven Racing under NM-runden på Rudskogen til helgen, og målet er seier i begge seriene.


Alf Marius Loe Sandberg er klar for en ny Racing NM helg. Denne gangen skal unggutten kjøre både i GT4 klassen, men også i Seven Racing.

Alf Marius Loe Sandberg var overlegen i GT4 under NM-åpningen på Vålerbanen i midten av mai. Under helgens NM-runde på Rudskogen Motorsenter har han like godt meldt seg på i både NM-klassen GT4, men også i Seven Racing. Denne helgen kjørte han Seven Racing under Skandinavisk mesterskap på Sturup Raceway ved Malmø. Det gikk svært godt bra for nordmannen som kjørte inn til to førsteplasser, samt en fjerdeplass. Det skal sies at Sandberg krasjet i første sving, og lå nede på 11.plass, men kjørte seg opp til fjerdeplass. I tillegg satte han ny banerekord på banen for klassen Seven, og leder Skandinavisk Mesterskap, så de som skal henge med Alf Marius i Seven Racing på Rudskogen skal kjøre fort.


Alf Marius var overlegen i sesongåpningen på Vålerbanen, men han tror det blir tøffere konkurranse på Rudskogen til helgen. Foto: Marius Svingen

- Det blir en travel helg for oss, men jeg gleder meg også veldig mye. Det skal bli utfordrende å kjøre to biler som er så forskjellige å kjøre på samme racehelgen, sier han.

Han var overlegen under NM-åpningen på Vålerbanen og gjorde omtrent som han ville, slik tror han ikke det blir på Rudskogen.


- Nei, det tror jeg ikke. Det blir nok tøffere nå. Det kommer flere konkurrenter som ikke hadde bilene klare til sesongåpningen på Våler og i tillegg har de andre fått justert seg inn litt.

Hvem tror du blir de tøffeste utfordrerne?


- Det blir et veldig godt felt på Rudskogen, og det er nok flere som kan det, men jeg tror nok Aksel Erik Busch eller Oliver Andersen er de som kan utfordre meg mest, men det er flere sterke førere. Vi skal i alle fall gi gass og målet blir å vinne i begge klasser, sier han.

Hjemmefører Oliver Andersen slet med sin Opel Kadett på sesongåpningen på Vålerbanen, men Skjeberg-gutten som kjører for KNA Rudskogen kan bli en utfordrer. Aksel Erik Busch


Helgens NM-runder i baneracing på Rudskogen starter på fredag med trening, mens det lørdag og søndag blir kvalifisering og finaler. Det er bare å komme innom å oppleve racing på sitt beste.

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page