top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Storeslem i GT4

18 år gamle Alf Marius Loe Sandberg fra NMK Solør var nok helgens mest overlegne med tre seiere i GT4.


Alf Marius Loe Sandberg kunne smile bredt etter helgens NM-åpning på Vålerbanen. Vant alle finalene i GT4. Foto: Marius Svingen

Sesongstarten i NM ble kjørt på Vålerbanen, og en av de som kunne smile aller bredest etter helgens NM-åpning var Alf Marius Loe Sandberg fra Vormsund. Ingen i GT4-klassen klarte å holde følge med hans Toyota Altezza.


- Dette har vært en utrolig bra helg for oss. Alt har fungert optimalt, og vi trengte heller ikke satse alt, forteller Loe Sandberg.

Det ble svært store tidsdifferanser i GT4 og allerede på lørdag morgen viste Sandberg klasse med å vinne kvalifiseringen med 6,7 sekunder og kjørte under 1 minutt på runden 59,726. Farten holdt han gjennom hele helgen og vant lørdagens finale med 51.048 sekunder ned til andremann Vegard H. Svenby. Finale 2 vant Alf Marius med over 30 sekunder, og den siste finalen ble vunnet med 14 sekunder.


Alf Marius og Vegard ble nummer en og to i den første finalen på lørdag. Foto: Marius Svingen

- Når avstanden ble såpass stor som den ble, så anpasset vi farten, og kjørte på det sikre. Vi hadde mer tempo inne i de to siste finalene, forteller han.

Dermed innkasserte Loe Sandberg tre førsteplasser under NM-åpningen og kan se frem til resten av sesongen.


- Vi er meget godt fornøyd, nå blir det ny runde på Rudskogen i juni, og det blir moro, sier han.
220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page