top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Sto for underholdningen

Både Joakim Ottersen og Jan Øivind Ruud ga alt under Racing NM på Rudskogen, men det er Ruud som kan ta sommerferie som NM-leder.Det har vært et godt startfelt i GT+ denne sesongen, og fem biler var også påmeldt til årets tredje NM-runde på Rudskogen. Det var Jan Øivind Ruud som ledet før helgen, og det er også han som tar sommerferie fra Racing NM i ledelse i mesterskapet.


JEVNT: Det var en hundredelskamp mellom Jan Øivind Ruud og Joakim Ottersen i siste finale i GT+. Det var Ruud som kom først over målstreken. Foto: Marius Svingen

- Det smakte godt, selv om farten ikke helt har vært her denne helgen. Jeg måtte jobbe skikkelig for å holde Ottersen bak med i den siste finalen, forteller Ruud etter årets åttende strake seier i klassen. Dermed leder han NM med god margin. Ruud får 176 NM-poeng. Roy A. Vaa lå på andreplass før helgen, men han kjørte ikke helgens runde. Han blir da forbigått av Kai Roger Bakken og Joakim Ottersen i NM-sammendraget.


SUVEREN: Ni av ni mulige seiere for Wiggo Dalmo i GT1 denne sesongen. Foto: Marius Svingen

En annen som har vært suveren denne sesongen er Wiggo Dalmo i sin Audi R8. Han tok tre nye finale seiere på Rudskogen, og har dermed vunnet samtlige ni løp i klassen denne sesongen.


- Veldig fornøyd med årets sesong, smilte Dalmo etter premieutdelingen på Rudskogen som også han kan ta sommerferie med god samvittighet. Det skal allerede mye til om noen skal klare å hente inn forspranget Dalmo har opparbeidet seg i NM.


Det er Jarl Nilsen og Andre Westbye som ligger som nummer to og tre i NM og som håpet de skulle klare å ta innpå noe på Dalmo.


Etter sommerferien skal Racing NM igjen til Rudskogen under Asfalt Classic på Rudskogen i midten av august.

288 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page