Søk
  • Johan Marius Svingen

Sto for underholdningen

Både Joakim Ottersen og Jan Øivind Ruud ga alt under Racing NM på Rudskogen, men det er Ruud som kan ta sommerferie som NM-leder.Det har vært et godt startfelt i GT+ denne sesongen, og fem biler var også påmeldt til årets tredje NM-runde på Rudskogen. Det var Jan Øivind Ruud som ledet før helgen, og det er også han som tar sommerferie fra Racing NM i ledelse i mesterskapet.


JEVNT: Det var en hundredelskamp mellom Jan Øivind Ruud og Joakim Ottersen i siste finale i GT+. Det var Ruud som kom først over målstreken. Foto: Marius Svingen

- Det smakte godt, selv om farten ikke helt har vært her denne helgen. Jeg måtte jobbe skikkelig for å holde Ottersen bak med i den siste finalen, forteller Ruud etter årets åttende strake seier i klassen. Dermed leder han NM med god margin. Ruud får 176 NM-poeng. Roy A. Vaa lå på andreplass før helgen, men han kjørte ikke helgens runde. Han blir da forbigått av Kai Roger Bakken og Joakim Ottersen i NM-sammendraget.


SUVEREN: Ni av ni mulige seiere for Wiggo Dalmo i GT1 denne sesongen. Foto: Marius Svingen

En annen som har vært suveren denne sesongen er Wiggo Dalmo i sin Audi R8. Han tok tre nye finale seiere på Rudskogen, og har dermed vunnet samtlige ni løp i klassen denne sesongen.


- Veldig fornøyd med årets sesong, smilte Dalmo etter premieutdelingen på Rudskogen som også han kan ta sommerferie med god samvittighet. Det skal allerede mye til om noen skal klare å hente inn forspranget Dalmo har opparbeidet seg i NM.


Det er Jarl Nilsen og Andre Westbye som ligger som nummer to og tre i NM og som håpet de skulle klare å ta innpå noe på Dalmo.


Etter sommerferien skal Racing NM igjen til Rudskogen under Asfalt Classic på Rudskogen i midten av august.

256 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle