top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Starter sesongen i Norge

Niklas Eker Abrahamsen er igjen tatt ut på NBF juniorlandslag i Team Norway, og bekrefter at de starter sesongen i Racing NM.Et av Norges ungetalenter heter Niklas Eker Abrahamsen og kjører racing med sin Citroen DS3 i klassen GT4 i Racing NM og i DS3 Cup i Danmark. Men med pandemien blir utenlands kjøringen satt på vent, og Abrahamsen har plan om å kjøre NM.- Vår plan for 2021 er å kjøre både DS3 Cup i Danmark og alle NM-runder som ikke kolliderer med DS3 Cup + løpet i Mo i Rana i sommer, hvor vi også skal spille inn en reklamefilm for vår hovedsponsor, sier den unge landslagsutøveren, og legger til.


- Akkurat i øyeblikket er det jo covid-19 som styrer mye av planene, men vi får jo tro at dette blir lettere etter hvert, sier han håpefullt.


Abrahamsen var på Team Norway også i 2020, men synes det er svært fint å være medlem av det yngste landslaget i bilsporten.- Dette er selvsagt veldig gøy og dette spiller en viktig rolle i min satsning, i tillegg til et godt samarbeid med idrettslinjen på Buskerud Videregående Skole hvor jeg er elev. Målsetning for 2021 blir å fortsette å lære. Jeg debuterte i bil så sent som august 2020, så jeg er fortsatt ganske fersk! Vår bil er også en cup-bil, som ikke er helt optimal i GT4, men jeg skal bite fra meg det jeg kan og skulle det bli regn på et løp så håper jeg å være med i toppen, som vi klarte under siste NM-runde i 2020, med seier i to finaler og 3.plass i den siste, forteller han.

318 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page