top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Reddet i siste liten!

En av favorittene til årets NM-gull i GT5 sto i fare for å måtte kaste inn håndkledet i kampen om årets NM-medaljer, men fikk hjelp i siste liten.


Heidi Frydenhaug sto i fare for å måtte stå over andre NM-runde på Vålerbanen til helga, men fikk hjelp i siste liten. Foto: Marius Svingen.

Heidi Frydenhaug har hatt en mildt sagt trøblete sesongstart på årets Racing NM. Før første runde på Rudskogen måtte de kaste sammen en raceklar Peugeot 206 av en bil de måtte kjøpe i siste liten. De fikk på plass en startklar racerbil, og stilte til start på Rudskogen. Men en tredjeplass og to sjuendeplasser var ikke det Heidi hadde håpet etter sesongåpningen, da hun har som mål å kjempe om seieren i klassen.


Hun ligger på sjetteplass totalt etter første runde. Andre NM-runde på Vålerbanen til helgen sto også i fare.


På Facebook for et par dager siden la hun ut følgende melding:

-Vi står i en veldig vanskelig situasjon på grunn av en sponsor vi ikke kunne stole på som vi nå har valgt å avbryte samarbeidet med slik at vi rett og slett for øyeblikket ikke har midler til neste løp som er førstkommende helg (1 juni). Vi har prøvd å ta kontakt med firmaer, men det er vanskelig så sent på året. Så derfor så er vår siste sjanse for å få kjørt til helgen å prøve å høre her om det er noen som kjenner noen som har eller jobber i et firma som kunne hatt mulighet til å være med oss som sponsor til det her løp /sesongen? Vi snakker ikke om store summer, så alt av hjelp er vi kjempetakknemlig for! HASTER!!


Bare timer etter meldingen ble lagt ut på Facebook begynte det å komme inn midler til Heidi Frydenhaug på Vipps og via telefon. Og nå har hun fått hjelpen hun trengte slik at hun får stilt til start på Vålerbanen til helga.


Heidi Frydenhaug må stille i reservebilen også på Vålerbanen, men hun får byttet girkasse, og håper dermed at hun kan henge litt bedre med. Foto: Marius Svingen.

- Vi har fått hjelp av flere, og jeg er så takknemlig. Vi får stilt på Vålerbanen til helga, og det er jeg så glad for. Vi må igjen stille med reservebilen, da vi ikke får startet den vi egentlig har tenkt til å bruke. Men vi skifter girkasse på reservebilen, også håper jeg vi henger litt mer med på farten, smiler hun.


Etter andre NM-runde på Vålerbanen 1. – 2. juni så er det en lengre sommerpause i NM og Heidi håper da å kunne stille med hovedbilen og et budsjett hun kan kjøre de tre siste NM-rundene med.


- Vi har hatt mye uflaks denne vårsesongen, men vi skal jobbe godt i sommerpausen. Da skal vi få på plass vår egen bil til NM-runden i august, sier hun.

589 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page