top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ottersen innfridde

Han hadde ikke tro på banerekord før helgen, men under helgens første finale i GT+ senket han sin egen banerekord.


Joakim Ottersen innfridde på Rudskogen og satte ny banerekord med 1.21.684.

Joakim Ottersen fra KNA Oslo og Omegn kjørte sitt aller første billøp for sesongen på Rudskogen Motorsenter, og Oslo-gutten innfridde til de grader. Han sa før helgen at han ikke trodde han skulle klare ny banerekord, men han senket rekorden fra 2017 med nesten 1/10 del. Fra 1.21.765 til 1.21.684.


- Det var veldig moro, og ikke forventet i det hele tatt. Jeg har ikke sittet i bilen siden i fjor, så forventet ikke at det skulle gå så fort, smilte Ottersen etter målgang, og skulle regne holde seg unna i morgen har Ottersen tro på at det skal gå ennå raskere.


Joakim Ottersen i sin Opel Vectra DTM under Racing NM på Rudskogen.

- Jeg har som mål å komme under 1.20 på banen, og det tror jeg er mulig. Nå kjørte vi på fjorårsdekk, men vi har dekk til i morgen som har riktigere dimensjon, og da tror jeg vi skal klare enda raskere tid. Kanskje vi ser 1.19 tallet, forteller han. Dessverre så ser det ut som værgudene ikke er på vår side, da det er spådd regn.


Joakim Ottersen var eneste deltager i GT+ denne helgen, men før denne runden er både GT1 og GT+ slått sammen til NM-klasse 1, og dermed tar han viktige NM-poeng. Han får riktignok ikke full pott da det blir gitt NM-poeng utifra antall deltagere i klassen. Joakim Ottersen vant klassen med 43.947 sekunder til andremann Jan-Hroar Bjørklund i sin Audi A4 DTM. Tredjemann ble Dagfinn Larsen i Ginetta G50.

321 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page