top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ole William starter i Racing NM

Fjorårets Norgesmester i GT1, Ole William Nærsnes bekrefter at de starter sesongen i NM, men planen er kjøring i Scandinavia.Det var Porschene til Ole William Nærsnes, Roger Hermansen og Pål Pettersen Berg som dominerte GT1-klassen i fjor med Ole William Nærsnes som norgesmester. Det har lenge vært knyttet spenning til hvilke planer fjorårets mester han, og nå har vi fått bekreftet at de blir å finne på startstreken i Racing NM i alle fall i starten av sesongen.


- I utgangspunktet var planen for denne sesongen at Ole William skulle satse videre i Porsche Carrera Cup Skandinavia, men med de restriksjonene som ligger begynner vi sesongen i NM, forteller Jaffa Racing i en pressemelding.


De har brukt vinteren godt til blant annet vedlikehold og bygging av en ny Porsche 944 Cup-bil. De har også kjøpt tilbake den gamle 991 MK1 Cup bilen de hadde tidligere noe som tilsier at teamet nå har to stk 991 MK1 Cup biler i tillegg til en 997 Cup bil og to stk 944 Cup biler.Det er bekreftet at de skal kjøre de første løpene i Norge og Racing NM og i tillegg skal de kjøre Mindattssol løpet på ACR. Det er mulig de får kjørt noe i Sverige etter ferien, men grunnet pandemien er mye uklart forteller de.


- Dessverre så har covid-19 og restriksjonene rundt dette satt en foreløpig stopper for all vår deltakelse i Carrera Cup og Sports Cupen, da de fleste racene forgår i Sverige. Mulig vi kan være med å kjøre noe løp etter ferien hvis restriksjonene letter. Ole William kommer til å kjøre NM Racing frem til noe mer blir avklart, forteller de i meldingen.

Første NM helg er på Vålerbanen 7. og 8. mai, og foreløpig kjøres dette løpet uten publikum på tribunen.

197 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page