top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Nyttig NM-erfaring

Siden Porsche Carrera Cup Skandinavia starten var utsatt stilte Jaffa Racing team med flere biler under NM-åpningen.


Jaffa Racing stilte med Ole William Nærsenes i GT1 klassen og vår faste mekaniker fra Porsche-senteret Son, Kim Karlsen debuterte i Porsche 944 cup med Jaffa bilen.

Helgen bestod av et varierende vær med blå himmel og sol, samt ekstrem regnvær som gjorde bilene om til båter. Norges bilsportforbundet har gjort en fantastisk bra jobb med å gjennomføre en NM-runde under dagens situasjon. Det var strenge regler på hvordan hvert team skulle forholde seg og begrensninger på antall biler og folk i hvert team. Samt at tilskuere og alle støttefunksjoner som ikke måtte være der på grunn av sikkerhet dessverre ikke kom inn., forteller teamet.

Ole William taklet dette fantastisk og vant finale 1 og 2. I race nummerr 3 ble det dessverre et sammenstøt med en annen bil som gjorde at han måtte bryte.


Kim Karlsen gjorde sin Racing-debut i Porsche 944 Cup denne. Han hadde en meget bra progresjon gjennom hele helgen og endte på en sjetteplass i race 1 av totalt 14 biler. I race 2 snus startrekkefølgen på de 6 første fra race 1, så dermed hadde Kim beste startspor til race 2.

Her tok Kim starten og ledet i et par runder, før han måtte gi tapt for to konkurrenter. Han kjempet de siste rundene om tredjeplassen. De 2 fulgte hverandre tett de siste 2-3 rundene og Kim fikk virkelig kjent på hvor spennende og gøy racing kan være. Kim klarte å holde konkurrenten bak og kom i mål som nummer tre. Dessverre hadde Kim og denne konkurrenten hatt et par små sammenstøt på den siste runden, som ga begge 40 sekunders tidstillegg.

Allikevel en svært positiv helg for team Jaffa Racing bortsett fra Ole Williams krasj i race 3.

- Vi er svært usikre på når neste race start blir for oss i forhold til hva myndighetene vil tillate av deltakelse utenlands. Vi tar en dag av gangen og ønsker alle en fortsatt god sommer, avslutter teamet.

149 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page