top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ny sesong, nye muligheter

Nå er offisielt sesongen rett rundt hjørnet. Første runde av årets Racing NM avholdes på Vålerbanen og er kun få uker unna. Fjorårets poeng er nullet ut, og vi starter med blanke ark og godt mot. Klarer regjerende NM-mestere å beholde tittelen? Med over 150 sjåfører på tvers av klassene lover dette godt for en spennende sesong med mye god racing.


Pressemelding fra Racing NM - produsert av: Daniel HovdahlØnsker du å lade opp til første runde med å lære mer om ulike sjåfører? Kanskje du er nysgjerrig på hvordan de ulike klassene fungerer? I det nye Studio Racing NM programmet får du svar på de fleste spørsmål og et detaljert innblikk i Racing NM.Sesongstart og nye klasser

Årets åpningsrunde på Vålerbanen avholdes 6. til 7. mai. I løpet av disse to dagene gjennomføres de første finalene i alle GT-klasser, Historisk, Shortcar, Seven, RSR, Formelbil, Porsche 944 Cup og Norsk ClubSport.


Nytt for året er noen gjesteklasser på enkeltløp. B-zero, Svenske Modsport 3 og Roadsport A-B-C går på runde 2, sammen med Racesportsvagn og Clubman som kjører en runde under første Rudskogen-helgen.


Trillingsklassen B-zero består av tre nesten helt identiske biltyper å velge mellom, Citroën C1, Peugeot 107 og Toyota Aygo. I denne klassen får sjåførene mulighet til å vise hvem som klarer å piske den 1-sylindrede “hot-hatchen” med 67 hestekrefter og 93 Nm fortest rundt banen. Budsjettet skal være lavt med mye moro.


Svenske Sportvagnsmästerskapet skal kjøre et av løpene under Rudskogen-helgen til Racing NM i juni. Vi velkommer klasser fulle av entusiaster, Modsport 3 og Roadsport A-B-C, Racesportsvagn og Clubman, til oss på Rudskogen på runde 2!


Men først må den første runden på Vålerbanen konkluderes.


Alle er velkomne


Vi oppfordrer alle interesserte til å ta turen til Vålerbanen denne helgen.

Pris for inngang er 200kr og barn under 16 år kommer gratis inn.

Om du ikke har mulighet til å oppleve løpene i person kan du følge med livestreamen helt gratis på Racing NM sin Facebook, takket være TV Media.


Vi ser frem til en ny racing-sesong. Tidsskjema og alt om årets første NM-runde finner du på www.racingnm.no.


Sees vi på Vålerbanen?


2 482 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page