top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Deler NM-ledelsen i GT5

Det tetter seg virkelig til i GT5, og etter helgens NM-runde på Rudskogen er det helt likt mellom Herbjørn Haug og unggutten Marius Solli Poulsen.


Marius Solli Poulsen kan smile bredt etter at han nå deler NM-ledelsen i GT5 med Herbjørn Haug. Poulsen med sin BMW var overlegen på regn og vant begge finalene på våt bane. Alle foto: Marius Svingen

NB: Artikkelen er oppdatert!


Før helgen var det Herbjørn Haug som ledet den svært spennende NM-kampen i GT5 som er den største GT-klassen, men etter helgens tre finaler fikk vi en ny situasjon. Marius Solli Poulsen og Herbjørn Haug er likt i kampen om NM-gullet. Fortsatt gjenstår det to NM-runder før vinneren skal kåres.


Marius Solli Poulsen var best på vått, og vant to av tre finaler denne helgen.

- Dette var utrolig moro. Vi har jobbet godt med bilen, og funnet ut et par ting som har gjort den mye bedre, smiler Poulsen lurt. Han var overlegen på de to finalene på regn, men på tørt var Herbjørn Haug best og vant søndagens første finale.


- De har virkelig gjort hjemmeleksa si, så jeg må bare gratulere Marius, men vi har ikke gitt oss, smiler Haug, som nå deler NM-ledelsen med Solli Poulsen. Haug fikk med seg to andreplasser og en seier.Helt likt i NM-sammendraget så dette kommer til å bli et rotterace frem til finalen om vel fire uker.

Dermed drar de to i fra resten av NM-feltet.


Gledelig var det å se at Heidi Frydenhaug endelig var tilbake på pallen, og at teamet endelig har fått klar Peugeot 205en som de skulle bruke denne sesongen. Frydenhaug fikk med seg to tredjeplasser og en fjerdeplass.


Fjorårets NM-vinner Erik Halvorsen var også han tilbake på pallen etter en trøblete sesong så langt.


- Det har virkelig vært stang ut for oss. Moro at vi endelig fikk det til å stemme i siste finale i dag, og vi var ikke langt unna andreplassen, forteller han, etter sin andre pallplassering denne sesongen.


Fjorårets NM-vinner Erik Halvorsen til høyre var tilbake på pallen etter en trøblete sesong sålangt.

348 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page