top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ny banerekord til Ottersen

I helgen kjørtes andre NM-runde i baneracing på Vålerbanen og aldri har det vært kjørt raskere på racerbanen i Hedmark.Under søndagens finaler lå alt til rette for at det skulle bli satt rekordtider på Vålerbanen under Racing NM og Asfalt Supercars, og jammen innfridde Joakim Ottersen i sesongdebuten med sin Opel Vectra DTM. Aldri før han noen kjørt raskere på Vålerbanen.


Joakim Ottersen

-    Vi har hatt en flott helg, og det var moro å senke sin gamle rekord noen hundredeler. Synd det ikke var flere biler med i klassen, men vi hadde det veldig moro, forteller Ottersen. Hans nye banerekord på Vålerbanen lyder på 52.745 og ble satt i helgens siste finale i GT+, GT1, GT2 og GT3. Ottersen har foran denne sesongen slanket Vectraen med 170 kilo, og med nyere dekk er han sikker på at det skal kunne kjøres ennå fortere igjennom sesongen.
-    Ja, det er jeg helt sikker på. Det hadde vært moro og kommet ned på 51-runder på Våler, sier han. Ottersen vant alle tre løpene i GT+, og i samme NM-klasse som Ottersen kjører også Fredrik Sørlie GT1 med sin Lamborghini Huracan. Han vant også alle tre løpene i GT1. Begge var de alene i klassen.

294 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page