top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

NM-kalenderen er klar

NM-kalenderen for Racing NM 2019 er klar, og neste sesong blir det åpning på Rudskogen tidlig i mai. Vi gleder oss.


Terminlisten for Racing NM 2019 er klar, og det blir åpningshelgen blir på Rudskogen i begynnelsen av mai. Foto: Marius Svingen

De fleste er nok godt i gang med julekalenderen, men en nesten like spennende kalender er Racing NM kalenderen 2019. Det blir som i fjor fem NM-runder for GT-klassene med tre tellende finaler hver løpshelg. Nytt av året er at neste års sesongåpning blir på Rudskogen Motorsenter første helgen i mai. Dermed blir det en rekordtidlig start på NM.


GT klassene får finalene på Rudskogen, men Historisk og de andre NM og NC-klassene kjører finale på Vålerbanen 13. - 14. september.

Finalene i GT kjøres på samme arena 13. og 14. september under Porsche Festivalen. Dermed er det ventet stort oppmøte av publikummere når NM-medaljene deles ut. Vi ser frem til en ny fartsfylt sesong sammen med dere, og ønsker alle en riktig God Jul og et godt nytt år


TERMINLISTE 2019:

3.-5. mai Rudskogen Alle klasser 31. mai – 2. juni Vålerbanen Alle klasser 16.-18. august Rudskogen Alle klasser 7.-8. september Vålerbanen Alle klasser *13.-14. september Rudskogen (Kun GT)


*Finalene i GT-klassene kjøres under Porsche Festivalen på Rudskogen Motorsenter 13. – 14. september. Øvrige NM og NC-klasser kjører finaler på Vålerbanen 7. – 8. september.

1 704 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page