top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ni av ni seiere

Det ble nok en utrolig helg for Alf Marius Loe Sandberg som sikret sin niende NM-seier for året i GT4.


Alf Marius Loe Sandberg har ni slike pokaler på peishylla så langt denne sesongen. Foto: Marius Svingen

Ingen har denne sesongen tuktet Alf Marius Loe Sandberg, og denne helgen var det klart for tredje runde i GT4-mesterskapet under Norgesmesterskapet i racing. Løpet kjørtes på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad, og Alf Marius innfridde igjen. Ni av ni mulige er imponerende, og han har fått en solid NM-ledelse.


- Jeg er kjempefornøyd, og det er utrolig moro å kjøre når alt går på skinner, smilte han.


Alf Marius Loe Sandberg under Asfalt Classic på Rudskogen

Teamets egne ord i pressmelding under:

Kvalifisering og en finale kjøres på lørdag, og to finaler kjøres på søndag. Alf Marius har en fin kvalifisering, og kjører inn til beste tid, 1 sekund før nr 2. Det er ustabilt og skiftende vær, og det er lenge usikkert om det blir vått eller tørt føre under den første finalen. Det blir tørt føre, men fortsatt litt vått noen steder på banen. Alf Marius har en litt dårlig start, får en nesten snurring rett etter første sving. Henter seg fint inn igjen og ligger som nr 2. Etter 2 runder er han i tet. Beholder ledelsen og vinner det første løpet. «Det ble en litt mer spennende start enn jeg hadde regnet med. Kom litt for langt ut i en sving og der var det litt glatt. Heldigvis gikk det bra» sier Alf Marius. Dette er hans sjuende strake seier i GT4 og han er selvfølgelig veldig fornøyd.

Alf Marius, som kjører for NMK Solør, starter som nr 6 i finale nr 2 som kjøres på søndag. Han har en fin start, er oppe på 4 i første sving. En bil lengre bak i feltet ruller, og det blir omstart. Alf Marius har nok en fin start, er oppe på 3 i første sving. Før runden er over er han på 2.plass. Det er høyt tempo og Alf Marius vil forbi. Etter 2 runder er han i tet. Denne ledelsen beholder han inn til mål.

Tredje og siste finale denne helgen går i strålende solskinn. Alf Marius starter også denne finalen fra startspor 6. Han har nok en flott start. Er oppe på tredje i første sving. Blir liggende som nr 2 i et par runder. Så er han endelig forbi og derfra og inn til mål bare øker han forspranget. «Dette har vært nok en super helg! 9 seire av 9 mulige totalt denne sesongen er mer enn jeg turte håpe på før sesongstart. Jeg tar ingenting for gitt, hvert løp skal kjøres til mål» sier en veldig fornøyd Alf Marius etter målgang.

Neste løp i Sevenracing er finalene i Skandinavisk Mesterskap. Dette løpet er Danmark Grand Prix på Jyllandsringen og kjøres 25. og 26. august.

Neste NM-runde for teamet blir på Rudskogen Motorsenter 8. – 9. september.

70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page