top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Motorsportfilmer rett i lomma

TV Media Produksjon AS har gjort en storsatsning for de som liker motorsport. I dag lanserer de nemlig en app hvor du kan se gamle motorsportfilmer.Filmer og programmer helt tilbake til 80-tallet blir nå digitalisert og publisert via den nye Injection-appen og den nye hjemmesiden www.injection.no. Dette gjør satsningen helt unik i skandinavisk og muligens også europeisk målestokk da TV Media har filmet og promotert norsk motorsport sammenhengende fra 80-tallet og dette gjør at historien er bevart for fremtiden.


Du finner den nye injection-appen i app store og Google play nå.

Appen er laget for å samle alle våre streamingkanaler på et sted slik at det blir enklere for de som ønsker å se disse historiske programmene og filmene som pr i dag har passert 600 i antall så mangfoldet er stort og det vokser stadig litt uke for uke. Vi har fokusert på motorsport men fra i dag er også bilmagasinet KNA Hulspinn også inne i appen og det kommer sakte men sikkert flere programmer også i den serien.


Dette unike arkivet eies i dag av TV Produsent Per Broen som også eier TV Media Produksjon AS. Det vil si det er i privat eie og mottar ikke støtte fra noen organisasjoner per i dag. Dette er et svært omfattende arbeid og det legges ned enormt mye tid for å kunne bevare disse unike historiske programmene.


I vår nye app kan du se filmer ondemand samt hurtigtast til vår vanlige facebook side og til vår facebook live side, i tillegg finner du link til Racing NM som vi også dekker live I 2021, en liten Webshop og link til podcasten Skjær I sjøen en podcast for båtfolket.


Historiske Motorsport programmer ondemand:

Motorkanalen - Historiske TV Program fra 90 tallet og frem til ca 1997 Motormagasinet - programmer fra 1990 til 1995 (Club 99 VHS utgaven)

Injectionprogram - TV programmer fra 2003 til 2019

Helt på trynet- Chrashfilmer med Eldar Vågan

Rallycrossaction - The golden era - Rallycross EM 1978 - 1995

Rallyhistorie - Rallymaraton lange sendinger med et og et løp

KNA Hjulspinn – Motormagasin fra 90 talletAlle disse sidene vil du nå også finne I vår app og på www.injection.no slik at det blir oversiktlig og enklere å styre rett.


116 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page