top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Loe Sandberg bytter klasse!

Fjorårets suverene norgesmester i GT4, Alf Marius Loe Sandberg bytter klasse, og ønsker å gi en annen suveren norgesmester kamp til døra i GT3.


Alf Marius Loe Sandberg tok med seg det meste av pokaler i fjordårets mesterskap i GT4, denne sesongen skal han utfordre i GT3. Foto: Marius Svingen

Alf Marius Loe Sandberg vant NM-gull i klassen GT4 i fjor, og vant alle NM-rundene bortsett fra en i klassen. Foran denne sesongen har Team Sandberg økt effekten i sin Toyota Altezza, fått større bremser og skal ta opp kampen med Olav Rygge og de andre i GT3.


- Ryktene er nok sanne. Vi skal satse i GT3 denne sesongen. Vi har bygd om bilen, så vi får se om vi klarer å henge med i GT3, smiler han.


Det var ikke veldig spennende i fjorårets GT3 eller GT4, både Olav Rygge og Alf Marius Loe Sandberg ble suverene norgesmestere i hver sin klasse. Denne sesongen skal de kjøre mot hverandre i GT3.


- Vi hadde lyst å prøve noe annet, og vi har jo kjørt fire sesonger i GT4. Vi følte oss klare for en ny utfordring, sier han.


Team Sandberg har økt effekt, større bremser og gjort noen andre småting i bilen, og håper med det at den skal være konkurransedyktig i GT3. Foto: Marius Svingen

Team Sandberg har vært både i Sverige og på Rudskogen for å teste før sesongen, og de har hatt litt problemer. I Sverige tok de diffen på bilen, og på Rudskogen hadde de problemer med clutchen. Nå håper han imidlertid de er kvitt problemene, og er klar for å kjempe om seieren under sesongåpningen på Rudskogen.


- Målet er selvfølgelig å kjøre for seier, men vi vet jo ikke helt hvordan vi ligger an før vi kommer i gang med årets sesong, sier Loe Sandberg.


Olav Rygge plukket hjem mange pokaler i GT3 i fjor. I år vil han få kamp av nok en konkurrent i Alf Marius Loe Sandberg. Foto: Marius Svingen

Olav Rygge med sin Audi TT RS vant GT3 i fjor, og han ønsker Loe Sandberg velkommen i klassen.


- Kjempefint for klassen å få inn Alf Marius. Jeg gleder meg å kjøre mot han, han blir nok en hard konkurrent, forteller Rygge.

447 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page