top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Lasse, og de mange ungene!

Lasse Leif Eidsvold hadde med seg nesten hele familien til Rudskogen Motorsenter under helgens Racing NM, og dette var noe han hadde drømt om i mange år.


Lasse Leif Eidsvold foran hadde tatt med seg store deler av familien til Rudskogen på Racing NM. Fra venstre Thomas, Christoffer, Stian, Jack Sverre, Pål Richard og Oliver. Alle foto: Marius Svingen

81 år gamle Lasse Eidsvold er den eldste deltageren i GT-klassen under Racing NM, og i helgen hadde han tatt med seg store deler av familien på racingløp. De telte mange i store og små, mødre og koner.


- Dette er jo så moro og noe jeg har drømt om en god stund, forteller Lasse Eidsvold mellom barn og barnebarn.


Fire i familien på startstreken. Pappa Lasse Leif, sønn Jack Sverre, sønn Pål Richard og barnebarn Oliver. - Pål Richard og Oliver hadde ikke fått med seg at familien kjørte teamsveis spøkte, Jack Sverre Eidsvold.

Sønnene til Lasse, Pål Richard og Jack Sverre stilte på startstreken i GT+, mens sistemann Truls hadde valgt vann under kjølen istedenfor Racing NM denne helgen. Men både Pål Richard og Jack hadde med sine barn så i alt telte sju familiemedlemmer i teamet med førere og mekanikere.


- Hele familien har alltid vært interessert i bil og motor, men jeg har aldri kjørt sammen med både Pål Richard, Jack og Oliver på den samme helgen, forteller 81-åringen som nå er inne i sin 27 sesong i Racing.


Lasse Eidsvold er den eldste deltageren i Racing NM med sine 81 år. Han er nå inne i sin 27 sesong, og han har ikke tenkt til å gi seg før helsa stopper han.

Lasse Eidsvold er i helgen påmeldt i GT3 med sin Porsche 964, men Pål Richard kjører Porsche 930 i GT+. Jack Sverre stilte i samme klasse med en Chevrolet Camaro. Sønnen til Pål Richard, Oliver kjører i Formula Basic, mens de tre sønnene til Jack, Thomas, Christoffer og Stian var med som mekanikere.


Lasse Leif Eidsvold kjører i klassen GT3 med sin Porsche.

Her ser vi barnebarnet til Lasse, Oliver Eidsvold i Formula Basic.


442 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page