top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Lar Ruben overta rattet!

Tom Heitmann har allerede sikret seg NM-gullet i GT4, og da gir han servicemekanikeren Ruben Foss muligheten bak rattet.


Servicemekaniker Ruben Foss skal få kjøre årets siste NM-finale i GT4. Nå er det din tur til å overta rattet, sier Tom Heitmann. Foto: Marius Svingen.

Tom Heitmann har jaktet NM-gullet i Racing NM-klassen GT4 helt siden i fjor. Allerede på dagens finale under Porsche-festivalen på Rudskogen sikret Tom Heitmann NM-gullet han og mange andre har jobbet for denne sesongen.


Etter at Ruben Foss fikk vite at han skulle få kjøre Tom Heitmanns Audi A5 Tdi har han pugget Rudskogen på racingsimulatoren Assetto Corsa.

- Denne sesongen har kostet mye for mange, så NM-gullet har absolutt ikke kommet rennene på ei fjøl. Ruben er en av grunnene til at vi har klart det, og derfor ønsker jeg at Ruben som har vært med hele denne sesongen som servicemekaniker muligheten til å få prøve bilen under et løp, forteller Heitmann.


Ruben Foss er veldig glad for å ha fått denne muligheten. Han tok racinglisens for et par uker siden, og blitt medlem av NMK Sandefjord, og under dagens trening på Rudskogen fikk han prøvd bilen for første gang.


Her kjører Tom Heitmann inn til tredjeplass og sikrer dermed NM-gullet i GT4, så nå kan Ruben Foss kjøre siste finale på søndag. Foto: Marius Svingen.

- Det var veldig spesielt å kjøre bilen, men en utrolig opplevelse. Jeg kjørte vel rundt 1.51 på treningen, forteller Ruben. Ruben Foss fikk hintet av Heitmann under forrige NM-runde. Hvis NM-gullet var sikret skulle han få kjøre siste finalen i årets sesong. Etter at mekanikeren fikk vite dette har han pugget Rudskogen-banen på Assetto Corsa som er en racing simulator.


Ruben Foss er ikke helt ukjent fra motormiljøet for det meste av tiden går med til å skru bil i garasjen på Andebu. Der har han og flere blant annet har dannet Rookies Club med snart 700 medlemmer. Der har de treningskveld en gang i uken og i garasjen har de enn fire fem lekebiler, men å kjøre en Audi A5 TDI på Rudskogen er noe helt nytt.

528 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page