top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Klart for ny NM-runde

Årets Asfalt Classic er flyttet fra Rudskogen til Vålerbanen, og nå er endelig alt klart for årets andre NM-runde i Racing.Årets NM-sesong i baneracing har allerede bydd på flere utsettelser, men til helgen er det endelig klart for årets andre NM-runde i baneracing og denne gang er mesterskapet flyttet til Vålerbanen i Innlandet.


Rundt 150 førere er påmeldt til en spesiell NM-runde grunnet sitasjonen rundt Covid-19 viruset. Racing NM følger lokale og nasjonale helsemyndigheter nøye, og derfor blir også helgens arrangement litt utenom det vi er vant med.


Arrangementet vil være lukket for publikum og det er kun for NM-førere og norske gjesteklasser. Det vil også være begrenset mulighet for akkreditering for PRESSE/FOTO.Hele arrangementet vil bli sendt LIVE av TVMedia på våre facebooksider og på Injection sin facebookside.


Lørdag kjører GT-klassene, Formula Basic, PCNR, Corsa Italiana og BMW Cup sin kvalifisering og finaler før disse klassene pakker og reiser hjem lørdag. Lørdag kveld ankommer da Historisk Racing, 944 Cup, Shortcar og Seven / RSR som har sine finaler og kvalifisering på søndag. Dette for å begrense antall personer på området.


Vi oppfordrer alle til å holde god avstand til hverandre og tenke smitteforebygging gjennom hele helgen.

371 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page