top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Klar for ny sesong

Oppdatert: 4. apr. 2018

Det norske Audi-teamet fortsetter i TCR-klassen i det tyske VLN-mesterskapet, og med de samme sjåførene som tidligere.Nå er det klart at Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN, som avholder alle sine løp på Nürburgring Nordschleife. 2018-sesongen blir den 11. sesongen for Møller Bil Motorsport, et team som har aner helt tilbake til midten av 90-tallet da Håkon Schjærin og hans kompiser begynte å kjøre billøp på Nürburgring.


Håkon Schjærin er fortsatt en av sjåførene, og er klar for neste sesong sammen med Atle Gulbrandsen, Kenneth Østvold og Anders Lindstad.


Møller Bil Motorsport fortsetter med sin Audi RS 3 LMS i TCR-klassen, etter en vellykket debutsesong med denne bilen i år som resulterte i en seier, en andreplass og to tredjeplasser.


Årets sesong gikk over all forventning med den nye bilen, og derfor er det en glede at vi allerede nå kan begynne forberedelsene til neste år. Vi starter sesongen med testing i mars, også vil vi komme tilbake til den endelige terminlista litt senere, forteller teamansvarlig hos Møller Bil, Marius Misfjord.

Selv om 2017 bød på mange gode resultater er de sportslige ambisjonene enda høyere i 2018.


Ja, vi må satse på enda bedre resultater. Vi håper også at den såkalte BOP’en (Balance of Performance) tar hensyn til at vi kjører med en tyngre girkasse enn mange av konkurrentene neste sesong.

Møller Bil Motorsport vil som tidligere ha med egne gjestemekanikere på alle løpene, som kommer fra ulike Møller Bil-verksteder i Norge og Sverige. Teamet har også en stab med faste norske mekanikere på hvert løp, samt et teknisk samarbeid med et tysk selskap.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page