top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Kampen mot klokka

Tag Heuer GT Master er tilbake i Racing NM 2019, og denne gang med større premier enn noen gang. Gjør klar til å kjøre om klokka.


GT Master er tilbake i 2019 med store premier. Førstepremien er en Tag Heuer klokke til en verdi av 43.000NOK

I motorsporten heter det seg å kjøre mot klokka, og det skal det bokstavelig talt også gjøres i 2019, når det igjen inviteres til Tag Heuer GT Master for samtlige GT-klasser i Racing NM den kommende sesongen.


GT3 fører Per Støldal er primus motor for å ha fått i gang cupen igjen, han synes det er litt små premier i baneracing, og har sammen med sin hovedsponsor fått på plass noen skikkelige fete premier det skal kjøres om.


-Vi skal gjøre noe skikkelig rundt Tag Heuer GT Master den kommende sesongen. Det blir premier til alle tre på pallen, og vi har premier for rundt 65.000 kroner, forteller Støldal, som i tillegg har fått laget en monter som klokka skal stå i frem til vinneren blir kåret i midten av september under finalerundene på Rudskogen.


Det blir laget et monter som skal stå i depoet under hele sesongen. Hovedpremien er en klokke fra Tag Heuer.En klokkeskatt i premie

I førstepremie har Tag Heuer virkelig funnet frem en skatt av ei klokke. Nemlig TAG Heuer Carrera Calibre-16 Automatic Chronograph Watch.


-Denne klokken har en unik gravering på baklokket med Juan Manuel Fangio, som var racerfører på 50 tallet. Han kjørte Formel 1 og innehar mange meritter innenfor sporten deriblant høyest prosentvis antall seire på starter – 24 seiere på 52 løp. I tillegg kommer vi til å tilby gravering «#1 TAG Heuer GT Master 2019» slik at den virkelig blir unik, forteller Morten Fosshaug i Nortime. I tillegg får vinneren med seg en skikkelig stor pokal.

Verdien på klokka ligger på rundt 43.000NOK. Det blir også solide premier til andre og tredjeplassen, men premiene for andre og tredjeplass er foreløpig ikke klare.


I førstepremie har Tag Heuer virkelig funnet frem en skatt av ei klokke. Nemlig TAG Heuer Carrera Calibre-16 Automatic Chronograph Watch. Verdi på klokka er 43.000NOK


15 runder teller i cupen

Alle 15 NM-løpene teller i Tag Heuer GT Master 2019 så det blir ingen mulighet til å stryke noen løp. Alle GT-klassene skal være med (GT+, GT1, GT2, GT3, GT4 og GT5) og det skal kjøres etter en gradering i poeng utifra hvor mange startende det er i klassen. Det må være fem biler eller flere i klassen for at deltageren skal få full poengpott med seg fra hvert løp.


- Dette har vi gjort for at det skal bli mer rettferdig, og dette er et poengsystem som har fungert godt tidligere, forteller Støldal. Reglementet i Tag Heuer GT Master følger for øvrig NM reglementet i Racing NM bortsett fra at man ikke kan stryke tre løp i GT Master. GT Master ble sist arrangert i 2016 og den gang var det Steffen Andre Feet som vant klokka.


Det gies poeng utifra hvor mange startende det er i hver GT-klasse. Alle finaler i NM er tellende i Tag Heuer GT Master 2019.

473 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page