top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Info fra Shortcar

Denne helgen kjørte Shortcar Racing NM på Vålerbanen. Det ble kjørt en finale lørdag og en finale søndag.

Eivind Brynildsen ladet hardt på Vålerbanen og vant begge løpene i Shortcar Extreme. Foto: Marius Svingen

PRESSEMELDING FRA SHORTCAR av Ann Mari Buskerud

Lørdag var det bløtt og glatt, men det la ingen demper på spenningen. På tidkjøringen var Eivind Brynildsen raskest i Extreme, med tiden 1.07.118, og startet i pole position.

I Bandit var det Petter Sæves Waskaas som var raskest, med tiden 1.09.747.

I finalen i Extreme var det Steinar Solibakke Klev som dro i land seieren, foran Eivind Brynildsen og Frode Kveldstad.

Stian Frydenlund vant Bandit. Foto: Marius Svingen

I finalen i Bandit vant Stian Frydenlund, foran Petter Sæves Waskaas og Christoffer Amundsen.

Søndag var banen tørr og farten desto høyere. Steinar Solibakke Klev var nede i rundetid på 54.801.

Eivind Brynildsen vant i Extreme med klar margin.

Det ble veldig spennende i kampen om 2. og 3.plassen, men Tony Sormbroen kjørte inn til 2.plass foran Steinar Solibakke Klev på 3.plass.

I Bandit ble plassene fordelt likt som på lørdag, med Stian Frydenlund på første plass. Han var nede i rundetid på 58.570. På 2.plass kom Petter Sæves Waskaas og på 3.plass kom Christoffer Amundsen.

Tore Hansen med startnummer 184 fikk seg en skikkelig grussprut av Christoffer Amundsen i Shortcar under NM-runden på Vålerbanen. Foto: Marius Svingen

Neste NM runde for Shortcar er 22.og 23.juni på Vinjarmoen Motorbane. Da kjøres det Rallycross.