top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Ikke sovet i natt

En av de mest spente på Rudskogen Motorsenter denne helgen var nok 12 år gamle Adrian Solum. Han vant nemlig påsitt med Tommy Rustad i favorittbilen sin.


Adrian Solum hadde ikke sovet natta før han skulle få sitte på med Tommy Rustad i en Ford Mustang GTE, Foto: Marius Svingen

Adrian Solum virket ikke spesielt trøtt da han ankom Rudskogen selv om han ikke hadde sovet et eneste minutt før den store dagen hvor han skulle sitte på med Tommy Rustad i en Ford Mustang GTE med 670 HK på Rudskogen Motorsenter under Ford Røhneselmer Asfalt Classic.


Det var svært vått under kjøringen, men det gikk unna på Rudskogen Motorsenter uansett. Foto: Marius Svingen

- Jeg fikk ikke sove i natt. Jeg var veldig spent, forteller Adrian Solum.

Han har en helt spesiell forkjærlighet til Ford Mustang, og har samlet modellbiler av Mustangen når familien har vært på steder hvor de får kjøpt slikt.


Adrian Solum klar i Mustangen,

- Interessen for Mustang fikk jeg nok når jeg så Børning filmene, og derfor var det utrolig moro at jeg skulle få sitte på med Tommy Rustad nettopp i en Ford Mustang, smiler 12-åringen som ikke er helt ukjent med motorsport. Solum kjører nemlig gokart, men drømmen er en gang å kunne kjøre racerbil på bane. Det var en veldig våt dag på Rudskogen, men Solum synes opplevelsen var helt fantastisk.


- Dette var så utrolig gøy, nå vet jeg hva jeg skal fortelle klassekameratene mine når jeg begynner på skolen til mandag, sier han.

486 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page