top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Heidi i NM-ledelse

Det er svært jevnt i årets GT5, og vi har hatt tre forskjellig NM-ledere etter hver NM-helg.

Etter helgens Asfalt Classic på Rudskogen Motorsenter er det Heidi Frydenhaug som har tatt over NM-ledelsen i årets største NM-klasse.


Heidi Frydenhaug overtok ledelsen i NM GT5 etter helgens Asfalt Classic. Foto: Marius Svingen

- Det er veldig moro å lede NM, men jeg håpet vi skulle klare å lede etter forrige runde her, men da hadde vi litt småtrøbbel, men veldig glad for å være NM-leder nå, smiler Frydenhaug etter andreplassen i den siste finalen. Det ble to andreplasser og en tredjeplass denne helgen, og når

NM-leder Trond Brekke fikk problemer med eksosrøret i den første finalen og ble disket så har hun fått en solid ledelse. NM-lederen etter sesongåpningen på Vålerbanen var tilbake denne helgen, og kjørte meget sterkt.


Det ble ingen seiere på Rudskogen denne helgen, men to andreplasser og en tredjeplass var mer enn nok til å lede NM

Thomas Håvajuvet kjørte inn til to seiere og en fjerdeplass og klatret i NM-sammendraget. Det har vært spekulasjoner om Håvajuvet fikk til å kjøre de to siste rundene i NM denne sesongen, men Ford Fiesta-føreren bekrefter at han ikke får stilt under NM-finalen på Våler, og dermed mister han muligheten til NM-gullet i år.


Thomas Hårajuvet vant to av løpene på Rudskogen, men kommer ikke til å kjempe om NM-gullet da han også må stå over finalen på Vålerbanen.

- Vi har lagt inn full satsing i NM i 2019, så vi kommer tilbake for å kjempe om det, sier han etter nok en god helg.


En annen som virkelig også har meldt seg på i kampen om NM-gullet er Erik Halvorsen i sin Volvo S40. Han vant helgens andre finale, men måtte bryte den siste finalen. I GT-klassen er det lov å stryke en løpshelg, og dermed virker det som kampen om NM-gullet i klassen langt fra er over. Dermed blir helgen 8. og 9. september på Rudskogen under Porsche Festivalen viktig for mange i GT5.


- Det blir en viktig helg, og vi er klare til å jakte flere topplasseringer, forteller NM-leder Frydenhaug.

381 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page