top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Haug slanker bilen

Fjorårets NM-vinner i GT5, Herbjørn Haug skal satse rallycross og bakkeløp denne sesongen, men lover å kjøre et par runder Racing NM i ny klasse.Herbjørn Haug var tidlig ute å si at han ikke kom til å revansjere et NM-gull i Racing NM. Han vil satse rallycross NM og bakkeløp NM i 2021, men skal kjøre et par runder i Racing NM, men i år ikke i klassen vi er vant med å se Haug.


Herbjørn Haug mottok NM-gullet i GT5 i 2020 på telefon fra bakkeløps NM. Foto: Marius Svingen

- Vi satser på å kjøre løpene på Vålerbanen. Vi har gjort Neon 115 kg lettere enn i fjor, og vi vil kjøre GT4 bare som en test for å se om det er mulig å henge med i klassen. Klarer vi det så oppdaterer jeg motor og gir så den blir konkurransedyktig til senere i år, sier Haug.


Du har ikke endret planen og heller vil kjøre om NM-gull i Racing NM?


- Hovedsakelig blir det rallycross for oss, og vi skal prøve å gi blant annet Jonas Dalseth Jacobsen kamp om NM-gullet. Men det er mange tøffe i klassen, sier Haug, og legger til.


- Vi skal også kjøre bakkeløps NM og der er det en tre fire sterke kandidater i klassen så jeg håper jeg kan være en av de som kjemper om medalje der også, forteller han.


Teamet har fjernet 115 kg på Neon og skal kjøre noen NM-runder i GT4 denne sesongen. Foto: Marius Svingen

Haug utelukker ikke helt at det kan bli et løp til i Racing NM, men foreløpig har de ikke bestemt seg og de må se litt hvordan sesongen utarter seg.


- Jeg håper vi kan få til noe mer, men jeg håper virkelig vi kan få løp med publikum etter ferien, for jeg får ikke helt den rette tenningen uten publikum på tribunen, avslutter han.


1 003 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page