top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Haug er optimist!

Herbjørn Haug mener selv han har kommet litt dårlig ut denne sesongen, men han er optimist foran helgens runde.


Herbjørn Haug er optimist foran helgens NM-runder i GT5 på Vålerbanen. Foto: Marius Svingen

I fjor var det svært jevnt i toppen i GT5, mens det i år har vært unggutten Marius Solli Poulsen som har vært suveren med seks strake finaleseiere så langt. Herbjørn Haug ligger på andreplass, men det har blitt noen poeng opp til BMW-føreren.


- Det er ikke umulig å vinne selv om det ser litt svart ut nå. Men fortsetter vi progresjonen fra forrige helg så er vi optimister, svarer Herbjørn Haug.


Denne sesongen har Herbjørn Haug slitt med å holde seg foran Marius Solli Poulsen denne sesongen.

Det er mye BMW-rundt Haug i feltet. Tredjeplassen i GT5 innehas av BMW-fører Christian Wiberg Nilsen, mens fjerdeplassen innehas at Anders Von Essen også han i BMW.


- Det som er ekstra gøy i år er at vi i gruppa bak Marius er veldig jevne og har fine figther. Det er veldig god trening for meg som neste sesong skal tilbake i rallycross, forteller Haug.


Blir det ikke full satsing i Racing NM den kommende sesongen?

- Det blir nok ikke full satsing i Racing NM neste år, da skal vi prioritere rallycross, men vi kommer til å kjøre de rundene som ikke kolliderer, forteller Haug.


Haug tror ikke det er umulig å bli NM-mester også i år, men da må han stoppe seiersrekka til Solli Poulsen denne helgen.

Du kan følge alle GT-finalene LIVE på våre facebooksider gjennom hele helgen.

381 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page