top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Har ikke tellinga

Teamet rundt Alf Marius Loe Sandberg har brukt utallige timer etter første NM-runden på Rudskogen.


Alf Marius Loe Sandberg er klar for helgens Racing NM på Vålerbanen. Foto: Marius Svingen

Det ble en svært hard sesongåpning på Rudskogen i midten av juni for Team Alf Marius Loe Sandberg. Både Seven bilen og hans GT3 Toyota Altezza hadde problemer og dermed har de tilbragt mange timer i verkstedet.


Sandbergs Toyota Altezza har blant annet helt nytt bremsesystem etter at han mistet bremsene flere ganger på Rudskogen sist NM-runde.

- Ja, vi kan bekrefte at det har gått svært mange timer siden sist NM-runde. Vi har ikke tellinga, men alt av bremser er nytt og vi håper alt fungerer optimalt denne helgen, forteller Sandberg.


Alf Marius ligger på femteplass i GT3 med 26 poeng. Han håper nå uflasken er brukt opp denne sesongen, og at ting fungerer bedre under helgens NM-runde på Vålerbanen.


- Vi er klare, og gleder oss til å kjøre på Våler igjen, avslutter han.


Per Støldal håper at bilen fungerer optimalt og håper å kjempe i toppen av GT3-feltet.

En annen som hadde noen problemer under NM-åpningen på Rudskogen er NM-treer Per Støldal. Selv om Støldal vant et finaleheat på søndag hadde han problemer med drivakslen på sin Audi TT RS. Dette er fikset etter at delene er sendt til England og blitt noe lengre.


- Vi håper vi har løst problemet som oppsto på Rudskogen. Vi har fått laget lengre aksler og vi håper de holder seg på plass. Vi opplevde at disse hoppet ut av koppen sin når vi kjørte på curbs, forteller Støldal.


Leder GT3-klassen gjør Olav Rygge også han i Audi TT RS. Rygge har 61 poeng etter at han tok to finaleheat seiere i NM-åpningen, mens andreplassen i NM holdes av Porsche 997 Cup fører Frode Kvernrød med 48 poeng. Støldal har 36 poeng.

118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page