top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Har grepet om NM-gullet


Alf Marius Loe Sandberg har fått ett godt grep om årets NM-gull i GT4.


Alf Marius Loe Sandberg har fått et godt grep om årets NM-gull i GT4. Foto: Marius Svingen

Etter å ha vunnet samtlige tre finaler i GT4 under sesongåpningen på Vålerbanen fulgte Sandberg opp med tre nye seiere på Rudskogen Motorsenter denne helgen. Toyota-føreren har dermed allerede festet ett godt grep om årets NM-gull.


- Det har gått veldig bra for oss, så jeg er veldig fornøyd, smiler han.


Alf Marius kvalifiserer til beste tid under kvalifiseringen på lørdag, og det var heller ingen som fulgte han i de tre finalene.


- Vi hadde en fin start og leder fra start til mål i lørdagens finale, forteller han. Han kjører så fort at han setter ny banerekord for klassen GT4 med tiden 1.33.054


- Søndagens to finaler starter også bra for oss. Vi startet i åttende startspor og er i tet etter 1,5 runder, forteller han. Finalen blir avbrutt av brann i en annen bil, og det blir ikke omstart og Alf Marius vinner dermed denne finalen også.


Alf Marius Loe Sandberg i aksjon på Rudskogen Motorsenter.

Før tredje og siste finale i denne klassen, er det fortsatt veldig vått på banen, og det diskuteres om det skal kjøres med regndekk eller slicks Loe Sandberg bestemmer seg for slicks, noe som viser seg å være bra, ettersom banen tørker opp. Etter underkant av 2 runder er han i tet, og denne beholder han helt i mål. Dette er hans sjette seier av seks mulig i Norgesmesterskapet i år, og leder NM i GT4 med god mergin.


83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page