top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Gulbrandsen skal ta pause

Inge Gulbrandsen har lagt ut sin BMW M3 EVO E36 til salgs, og skal ta pause fra motorsporten.


Inge Gulbrandsen skal ta en pause fra motorsporten og har lagt ut sin BMW M3 GT3-bil for salg, men Inge utelukker ikke at han kommer tilbake igjen om noen år. Foto: Marius Svingen

Inge Gulbrandsen vil ikke legge hjelmen helt på hylla ennå, selv om han har bestemt seg for å ta seg pause fra racingen. Han har drevet med motorsport i over 20 år, og har lyst til å prioritere andre ting.


- Det er mange som har lagt opp, men har kommet tilbake både to, tre og fire ganger. Jeg skal prioritere litt andre ting som jeg har hatt lyst til å gjøre. Jeg begynte blant annet på en veranda for tre år siden, og den er fortsatt ikke ferdig, smiler han.


I går på Vålerbanen var Gulbrandsen nær ved å senke prisen på bilen. Heldigvis rullet han ikke, og bilen var like hel. Foto: Marius Svingen

Nå har han lagt bilen ut for salg, men sier at han ikke på liv og død må selge om han ikke får prisen han ønsker. I går var det på nippen at bilen gikk ned i pris. Han hadde nemlig en spektakulær avkjøring hvor han holdt på å vippe rundt.


Det var skikkelig glatt under NM-runden på Vålerbanen.

- Jeg hadde skikkelig flaks som ikke veltet helt rundt. Heldigvis hadde jeg noen kilo ekstra på førerplassen som holdt igjen litt, smiler han.


Gulbrandsen begynte med bilcross, og har vært igjennom rallycross før han for et par sesonger siden begynte med baneracing. Han innrømmer at motorsport fortsatt er gøy, og at han antagelig om ikke altfor lenge er å se på racerbanen igjen.


Inge Gulbrandsen BMW EVO M3 E36. Alle foto: Marius Svingen.

- Far min ( Per Gulbrandsen) driver å bygger en Nissan Skyline som skal klasse inn i GT1, og den skulle jo vært moro å prøvd på banen, forteller Inge. De håper at bilen skal være klar på forsommeren. Per Gulbrandsen er et kjent navn i norsk motorsport og spesielt fra rally. Han har tre NM-titler fra slutten av 80-tallet, og har de siste sesongene kjørt Subaru Impreza gr.N.

493 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page