top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

GT-festival sendes LIVE

Til helgen kjøres GT-festivalen på Rudskogen med NM-runder for GT-klassene og alt kan du oppleve fra sofakroken.


Jan Øivind Ruud imponerte stort sist helg med ny banerekord på Vålerbanen. Kan han følge opp på Rudskogen til helgen?

Årets sesong har vært meget spesiell grunnet Covid-19 pandemien og nok en racinghelg må kjøres uten publikum. Denne helgen arrangeres fjerde NM-runde i Racing NM på Rudskogen, og det er bare en uke siden den tredje NM-runden gikk på Vålerbanen.


Dermed har det vært en travel uke for de som skal klargjøre bilene i klassene som skal delta til helgen. Hele 107 deltagere er påmeldte, og alle finalene skal sendes som vanlig LIVE på våre facebooksider. Lik vår facebookside her:


Sendingene vil starte ca. kl. 11.00 når GT-5 har sin første finale.
Det skal kun kjøres tre finaler i GT-klassene lørdag 12. september, så det er mye å glede seg til, og kampen om NM-poengene tilspisser seg i de ulike klassene.Sist runde hadde vi rekordtider på Vålerbanen, og med omtrent samme type vær spådd på Rudskogen denne helgen er vi spent om Jan Øyvind Ruud kan gjøre noe med banerekorden på Rudskogen som i dag innehas av Joakim Ottersen på 1.20.650 satt med Opel Vectra DTM. Det var flere i GT+ heatet som kjørte raskt på Vålerbanen sist, så det er flere som kan melde seg på i kampen om rekord. Yr.no melder om lettskyet og sol fra kl. 12.00 og temperatur rundt 15 grader så får vi se om det er rekordforhold.


367 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page