top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

God racingsamling for Team Norway

Denne uken var seks utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, på Rudskogen for å bli bedre til å kjøre på asfalt.De seks utøverne var Martinius Stenshorne og Sindre Setsaas fra satsingslandslaget, og Andrine Rafoss, Emil Sivesind, Felix Heiberg og Niklas Abrahamsen fra juniorlandslaget. Et par andre utøvere måtte dessverre melde forfall i siste liten.


- Vi tilbyr kjørekurs på asfalt, grus og is for utøverne på landslaget, og dette var den fjerde samlingen vi har hatt siden koronapandemien brøt ut. Vi forsøker å få med flest mulig av våre utøvere, og plukker de som vi mener har mest igjen for å lære seg forskjellige underlag å kjøre på, sier Atle Gulbrandsen, sportssjef i Norges Bilsportforbund.Sammen med Holm Jacob Matheson var Gulbrandsen med som instruktør på Rudskogen, hvor også sjefsinstruktør på banen, Christian Lauenborg, bidro.


- Det var en vellykket dag med mye god kjøring. Poenget på en slik dag er ikke å kjøre fortest, men å lære mest mulig. Det er like viktig om man er en ung racerfører som satser på asfaltracing, eller om man kjører på løst underlag, avslutter Atle Gulbrandsen.72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page