top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ga konkurrenten kyssHerbjørn Haug ga konkurrent i GT5 Marius Solli Poulsen et realt kyss og skrøyt unggutten opp i skyene etter ett fantastisk spennende race i GT5 på søndag.


-    For en idrettsmann Solli Poulsen er. Vi har hatt en fantastisk figth om seieren i de to siste finalene i GT5. Det er ikke noe grisete kjøring og det er så fantastisk. Han er rett og slett en stor idrettsmann, sa Haug om sin yngre konkurrent Solli Paulsen etter søndagens finale i GT5.


Marius Solli Poulsen

Da vant Haug foran Solli Poulsen, mens det var Solli Poulsen som vant foran Haug i den siste finalen på lørdag.  Dermed står de med en seier hver etter helgen.


-    Jeg er også kjempefornøyd med en andreplass og en førsteplass fra helgen. Selv om jeg er litt sint på meg selv for en bomgiring som gjorde at Haug kom forbi, sa Solli Poulsen. Men det er fortsatt de to som har festet grepet om NM-gullet i GT5 etter to kjørte runder. Både Solli Poulsen og Herbjørn Haug slet på det våte føre under lørdagens første finale.


Da var det en tidligere rallyfører og debutant fra Østfold som tok innersvingen på alle. Kristian Svendsen i Peugeot 206 kjørte seg opp igjennom det store feltet og vant.


Kristian Svendsen.

-    Det var utrolig moro, og trodde nesten ikke det var sant, sa Svendsen under premieutdelingen. Trond Brekke ble nummer to, mens Roar Bergerud ble nummer tre i Race 1.


Eirik Tveitan med en Honda Civic kjørte også imponerende under helgens finaler. Han har gått ned fra GT4 til GT5 denne sesongen, og angrer ikke på klassebytte.


-    Det er like heftig racing i GT5 og absolutt like moro. Vi har bygd bilen selv i vinter. Bilen fungerer veldig godt på vått føre, men vi mangler litt pulver på langslettene for at dette skal bli en vinnerbil. Men vi får jobbe godt i sommerpausen, så skal vi prøve å justere litt i løpet av sommeren, forteller han. Tveitan fikk med seg to tredjeplasser og en femteplass fra løpene på Vålerbanen.  Totalt var det påmeldt 30 GT5 biler.

298 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page