top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Frogner tilbake

Fjordårets norgesmester i GT+ har vært fraværende grunnet dårlig form denne sesongen, men nå kaster han seg med de to siste NM-rundene.


TILBAKE: Vidar Frogner har nesten vært borte fra Racing NM i ett år, men neste helg er han tilbake i GT+ med sin Porsche 993 GT2 EVO. Foto: Marius Svingen

Vidar Frogner har etter covid-sykdom ikke følt seg i form denne sesongen og har derfor ikke kjørt årets Racing NM og har heller ikke fått forsvare sitt NM-gull fra 2021-sesongen. Men nå etter nesten ett år forte fra mesterskapet er Frogner endelig tilbake på startlisten med sin knallhvite Porsche 993 EVO GT2 og skal bite fra seg.


RASK: Når Vidar Frogner nå er tilbake på startstreken skal det bli tøffere å hevde seg i toppen av GT+. Foto: Marius Svingen.

- Det er veldig lenge siden jeg har sittet i GT2en så jeg må si jeg er litt usikker på hva jeg kan få til, men forutsatt at bil og sjåfør fungerer så skal vi gi gass, lover Frogner som fortsatt innehar den knallsterke banerekorden på Rudskogen fra 2021. I år har førerne vær et stykke bak rekordtiden på 1.19.536.


NM-leder Jan Øivind Ruud synes det er gledelig at Vidar Frogner er tilbake og han innrømmer at det har vært litt lite kniving i toppen av klassen denne sesongen.


- Veldig moro at Vidar Frogner er tilbake. Med ennå flere raske GT+biler på startstreken så blir det mer å kjøre for. Vi vet hvor rask Vidar Frogner med Porsche 993 GT2en er så dette gleder jeg meg skikkelig til, sier Ruud.


FORNØYD: NM-leder Jan Øivind Ruud ønsker Vidar Frogner velkommen tilbake og ser frem til tette dueller. Han håper flere utøvere nå finner frem GT-bilene sine og kommer seg på racerbanen. Foto: Marius Svingen

Vidar Frogner gleder seg også til å være tilbake på banen, og håper at når han får kjørt noen runder på Vålerbanen kan være med å gi Jan Øivind Ruud, Kai Roger Bakken og Andreas Vaa kan kamp i klassen.


- Vi skal gjøre vårt ytterste for å være med på Vålerbanen allerede, lover Frogner.


Derfor er det ingen grunn til å sitte hjemme 3. og 4. september. Da oppfordres det til å ta turen til Vålerbanen litt sør for Elverum for å se GT+

394 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page