top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Fortsetter seiersrekken

Marius Solli Poulsen fortsetter triumfen i GT5. Ni strake førsteplasser denne sesongen, og et NM-gull langt ned i lomma.Det har vært litt av en helg for Marius Solli Poulsen igjen. Selv om han selv trodde seiersrekka skulle glippe i finale 2. Han husker rett og slett ikke hva som skjedde på den siste runden.


- Jeg husker ikke så mye fra den runden. Jeg var helt sikker på at vi ikke skulle klare det i finale 2. Jeg lå nummer fire ut på siste runden, men kom først i mål, smiler Poulsen.


Selv om både Anders V. Essen og Herbjørn Haug hadde håp om å stoppe Solli Poulsen denne helgen så måtte de se seg slått nok en helg for BMW-føreren fra Holmestrand. Herbjørn Haug drar med seg to andreplasser og en tredjeplass, mens Essen drar med seg to tredjeplasser og en andreplass.


Anders V. Essen var også veldig godt fornøyd med helgen. Han var raskest i kvalifiseringen i dag, og fikk med seg tre pallplasser.

Med tre nye førsteplasser denne helgen så har Poulsen NM-gullet i GT5-klassen langt ned i lomma, og unggutten forteller at dette trolig er deres siste sesong i GT5 nå venter nye utfordringer i større klasse.


- Vi skal kjøre Racing NM i klassen GT3 neste sesong, og det ser vi frem til, sier han. Bilen er så godt som på plass, men teamet vil vente litt med å kunngjøre.


Med ni finaleseire så har Solli Poulsen 288 NM-poeng. Herbjørn Haug øker andreplassen sin i mesterskapet til Anders V. Essen.


Herbjørn Haug beholder andreplassen i NM. Her ser vi Marius Solli Poulsen like bak.

Den siste finalen ble preget av en stygg krasj i starten av finalen der flere biler var involvert. Dette gjorde at hele fem biler måtte stå over den siste finalen.


83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page