top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Fordel av hjemmebane

DS3-fører Niklas Eker Abrahamsen (17) ser frem til en løpshelg i den Skandinaviske DS3-cupen på hjemmebane på Rudskogen. - Endelig har vi en fordel.


FOTO: Boxengasse.dk

For første gang siden 2019 vil den skandinaviske serien Citroën DS3 Racing Cup igjen legge et av sine løp til Norge. Dette skjer under NM-runden på Rudskogen til helgen, og det er tre norske førere som kjører årets mesterskap og de stiller på startstreken denne helgen.


En av de norske som skal delta i cupen og på Rudskogen er 17 år gamle, Niklas Eker Abrahamsen, som fra 2022 er en del av det danske teamet Insight Racing, i sin andre sesong i DS3 Cup.

FOTO: Privat

- Jeg gleder meg veldig til å kjøre løp på Rudskogen igjen. Alle rundene kjøres på danske baner bortsett fra denne helgen, og endelig er det en liten fordel oss norsk, sier en spent Abrahamsen før det hele braker løs til helgen.

Niklas Eker Abrahamsen er ei heller et ubeskrevet blad i NBF Racing NM, med fire pallplasser, derav to seiere i GT4 under NM-sesongen 2020.


Videre denne sesongen venter ytterligere tre løp i DS3 Cup i Danmark for Niklas, men før det blir det kjøring under Arctic Circle Midnight Cup, hvor det skal kjøres GT4 samt at Niklas tar fatt på sin rolle som ungdomsambassadør for ACR.


Men denne helgen er det DS3 Cup er alle førerne har like biler på effekt, dekk og bensin så vil cupen som vanlig by på tett racing fra danske, finske og ikke minst norske førere.


209 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page