top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Fikk bilen klar

Etter mange timer i garasjen fikk endelig Emil Rosendal klar bilen til første NM-runde, og han er klar for helgens sesongåpning.Det har vært noen hektiske dager og sluttimer for teamet rundt Emil Rosendal i GT4, men endelig er de på plass på Vålerbanen og klar for å kjøre årets NM-sesong. Ambisjonene er klare og etter et par treningspass i dag så ser det lovende ut.


- Vi har brukt noen timer i garasjen før helgen, men nå er vi klare for årets sesong, smiler han i depoet på Vålerbanen.Årets GT4 klasse kan bli veldig spennende og det er mange som har lyst på edelt metall i klassen som har med flere nye utøvere. Raskest på dagens trening har vært Marius Solberg Hansen i en Honda Civic, mens det var Emil Rosendal som fulgte nærmest i den siste treningen i dag. I morgen begynner alvoret med kval og finaler.


- Vi gleder oss veldig, og vi har mål om å være topp 5 i mål, men vi må prøve å se hvor vi ender opp. Vi slet litt med oppsettet på starten av treningene i dag, men det ordnet seg utover dagen. Vi føler vi har et godt tempo, så får vi håpe det holder i morgen, sier han.

603 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page