top of page
Søk

Feirer bursdag i Sokndal

35 års dagen til Christian Wilberg Nilsen vil han nok huske, den ble nemlig feiret under helgens åpningsløp i Sokndal.JUBILANT: Christian W. Nilsen feiret 35 årsdagen under Racing NM på Sokndal.

I egen kohort i depoet i Sokndal feiret nemlig Christian Wilberg Nilsen sin 35 års dag. Den ble feiret sammen med teamet og venner i depoet under helgens tredje NM-runde i baneracing.

- Ja, dette kommer jeg til å huske resten av livet. Selv om vi måtte skru en del på bilen i går, så ble det litt feiring. Vi skal prøve å få til litt mer feiring i kveld, smiler han, og legger til.


- Det anbefales å feire bursdag her på motorcenteret. racing, hyggelig selskap og pizzabakeren leverte et festmåltid ved bommen, ler han.


FEIRET: Her feirer de litt med Pizza og skruing i Sokndal. Foto: Privat.

Christian Wilberg Nilsen ligger på tredjeplass i NM før helgens runde på Sokndal, og han håper at bursdagshelga kan gi en pokal slik at han kan ha et minne stående om åpningshelgen på Sokndal.


- Jeg merket at jeg trenger noen flere runder før jeg blir helt varm i trøya her nede. Det er noe helt annet å kjøre på denne banen i forhold til det jeg er vant til. Vi får prøve oss litt frem, også blir målet å prøve å gjøre luka opp til Anders ( Von Essen) mindre og mindre utover i helga, avslutter han.


Det var nemlig Anders Von Essen som var raskest på kvalifiseringen med tiden 1.21.673. Essen sekundet foran Hans-Petter Emilsen, og NM-leder før helgen Carl Fredrik Hersoug. Wilberg Nilsen kvalet inn på fjerdeplass 1.8 sekunder bak teamkollega Essen.


RASKEST: Anders Von Essen var raskest på kvalifiseringen under NM-runden i Sokndal. Foto: Marius Svingen


252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page