top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Familieutflukt til Racing NM

Wiggo Dalmo, datteren Siren Dalmo og venn Ola Høgli tok turen fra Mo i Rana for å være med på Racing NM på Vålerbanen.- Det er hyggelig å gjøre noe sammen, så denne helgen tester vi litt motorsport. Racing NM miljøet er så fantastisk, så dette er veldig moro, forteller Wiggo Dalmo. Selv er han påmeldt i GT1 klassen med en Lamborghini Huracan, mens datteren Siren og Ole Høgli har tatt med seg Formel Basic bilen for å gjøre debut i den.


Siren Dalmo og Ole Høgli storkoste seg på Vålerbanen, og fikk kjørt et løp hver i Formula Basic.

- Det har vært kjempemoro å kjøre. Dette er første gang vi kjører løp i Formula Basic så vi kjørte en finale hver, forteller de.


Det er Siren på 14 år, som eier Formula Basic-bilen, og hun håper å kunne være med på flere løp, men foreløpig er ikke noe bestemt.


- Jeg synes det er veldig moro å kjøre, men det gir selvfølgelig mersmak. Vi får håpe det kan blir noe mer, smiler hun.Wiggo Dalmo fikk kjørt tre finaler i GT1, og han fikk med seg en tredjeplass i andre finale som beste plassering. I den siste finalen ble det trangt inn mot depotsvingen og han ble stående i sandfellen.- Dette har vært en familiegreie og en liten test for oss, så vi har hygget oss, forteller han.

Det er ikke bestemt om familien skal delta på noen flere løp denne sesongen.

323 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page