top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Eriksrud kom og vant

Anders Eriksrud hadde solgt bilen i GT4, men meldte seg på i NM-avslutningen Formula Basic, og det gikk over all forventing.


Anders Eriksrud fikk sin første NM-tittel med seier i Formula Basic. Foto: Marius Svingen

Anders Eriksrud har denne sesongen kjørt i GT4 med en Volkswagen Polo, men uten mulighet til å ta NM-tittelen ble bilen solgt til Jan Ivar Engelstad. Dermed var eneste mulighet for å få en NM-tittel denne sesongen og låne seg en Formel Basic bil og stille opp i NM-avslutningen i klassen. Det gikk svært godt på det våte underlaget på Vålerbanen og Eriksrud vant både den første og den andre finalen, og ettersom NM avgjøres i årets siste løp i Formula Basic ble han også norsk mester, og tok sin aller første NM-tittel.- Det var utrolig moro, nå har vi vært tilbake i klassen der vi begynte med racing, forteller han. Eriksrud hadde en flott kamp med fjorårets norgesmester Daniel Kroken, men Kroken klarte aldri å komme helt tilbake etter at Eriksrud kjørte forbi.Daniel Kroken vant årets Norges Cup i Formula Basic og ble også sølvvinner i NM.


Nå har Eriksrud solgt bilen og lånt Formal Basic bilen, så hva skjer den kommende sesongen.


- Vi er litt i tenkeboksen, men kjøring blir det. Vi har lyst til kjøre noe i Europa, men ingenting er bestemt, sier han


552 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page