top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Debutant klar for sesongstart

Steffen Westbye er klar for årets Racing NM i Shortcar Bandit, og unggutten ser frem til sesongåpning.Steffen Westbye stiller i årets Racing NM med egen bil i Shortcar Bandit, (Nr.184) som debutant. Han kjørte et par løp i fjor, med en svært god utvikling. Steffen har ikke noen bakgrunn fra motorsport tidligere, og har egentlig således ingen store forventninger til årets sesong. Han fikk testet litt på Rudskogen denne uka, og gleder seg til sesongen drar i gang.Bilen drives av en Honda CBR600RR og driftes av Shortcar teamet.

André Westbye er et kjent navn i miljøet og har drevet med motorsport siden 1989.

Han har kjørt det meste som finnes innen sporten, og har flere topp-plasseringer nasjonalt og internasjonalt.


André er blant annet tidligere vinner av det nordiske sportsvognmesterskapet, og har flere topp plasseringer, bl.a i Nordisk mesterskap i Formel 3, i Norges Cup Formel Ford. Tidl. svensk RS mester i sportsvognracing, og mye mer.


Han har bakgrunn og tung erfaring fra Formel Ford, Formel Opel, Formel 3, Formel 3000, Sportsvogner, Sportsvogn Prototype (C2) Spesial Saloon og SuperTouring.

André har ikke kjørt racing på 14 år, når han nå skal satse på NM i Shortcar Extreme.

«Testene i fjor viser vel at vi har et lite stykke igjen» sier André. «Nivået er skyhøyt i Shortcar, og bilene oppfører seg litt andreledes enn alt annet jeg har kjørt.» Når det er sagt, så er dette skikkelig racing, og går styggfort» fastslår André


Andre stiller til start i Shortcar Extreme. (Nr. 56) Motoren er en BMW S1000RR, og bilen eies / driftes av Shortcar teamet.268 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page