top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Blir vemodig å låse døra

Trygve Schjerpen var til stede på sin siste Racing NM-runde som direktør på Vålerbanen. Før jul låser han kontordøra for siste gang.


GIR SEG: Trygve Schjerpen takker av som direktør på Vålerbanen, og Racing NM takker for godt samarbeid og ønsker han lykke til inn i pensjonisttilværelsen.

I 17 år har Trygve Schjerpen vært administrerende direktør på NAF Trafikksenter Vålerbanen, men rundt nyttår er det slutt. Da låser han kontordøra for siste gang og det gruer han seg til.


- Det kommer til å bli veldig vemodig når jeg slukker lyset og låser døra for siste gang, men jeg har hatt en spennende jobb og nå skal jeg pusle med litt andre saker, smiler han når han får tildelt blomster og vin fra Racing NM og TVMedia.


Å være administrerende direktør på NAF Trafikksenter Vålerbanen er ingen jobb som er ferdig klokka 16.00 på hverdager. Trygve Schjerpen stortrives i jobben som sjef for ett av Europas største opplærings- og kjøreanlegg. Schjerpen startet som administrerende direktør i 2010, og jobbet også seks år før dette ved anlegget. Han skal ta med seg et begrep som har blitt brukt på

Vålerbanen inn i pensjonen nemlig Motorglede. Han har blant annet kjøpt seg en V8 Amcar som skal få rulle mye på veiene i området.


Til daglig bor Trygve Schjerpen i Elverum, og selv om han gir seg som direktør på Vålerbane til jul ser han ikke bort fra at det fortsatt blir noen turer til Vålerbanen, og gjerne under Racing NM.


1 207 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page