top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Blir ny NM-leder

I GT5 vil vi etter helgens Racing NM på Rudskogen Motorsenter trolig ha ny NM-leder.

Det som gjør at vi kan være så sikker på det er at NM-lederen rett og slett ikke er på startstreken under årets andre NM-runde på Rudskogen i Østfold. Prioriteringer med jobb og familie gjør at Bergenser og NM-leder, Thomas Hårajuvet blir på Vestlandet over helgen.


Trond Brekke og Thomas Hårajuvet kjempet tette dueller i sesongåpningen. Når NM-leder Hårajuvet blir igjen i Bergen er det duket for ny NM-leder i GT5.

- Jeg skulle selvfølgelig vært til stede, men slik blir det ikke denne gangen, smiler Bergenseren.

Det gjør at bordet er dekket for Heidi Frydenhaug eller Trond Brekke. De ligger bare 3 NM-poeng unna hverandre på henholdsvis andre og tredjeplass. Heidi Frydenhaug fra Krøderen har ikke tenkt å la muligheten om NM-ledelse gå fra seg.


Heidi Frydenhaug er en av de som har lyst til å ta over NM-ledelsen i GT5. Hun ligger på andreplass før Racing NM på Rudskogen

- Planen er helt klart å ta over ledelsen i NM, så vi er klare, sier hun. Teamet har også gjort noen endringer med diffen etter at de hadde noe problemer med denne under sesongåpningen.


- Vi kjørte med full sperre på diffen på Våler, og fikk da ikke med oss så mye fart ut av svingene. Nå har vi fått byttet denne, og vi håper det skal fungere bedre. Forteller hun.


Men hun skal få motstand for Trond Brekke imponerte også stort på Vålerbanen med sin Ford Fiesta, som også han har også lyst til å være i NM-ledelse etter helgen. Men det er et stort startfelt i GT5, og flere har ambisjoner om å melde seg på i tetkampen.

204 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page