top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ble kamerater

Debutant Espen Stordal besøkte en norsk racerbane for aller første gang, og ble svært godt tatt imot under Racing NM på Rudskogen.


Miljøet i Racing NM er inkluderende og det fikk debutant Espen Stordal merke allerede når han satte bilen og hengeren på plass i depoet på Rudskogen med sin nyinnkjøpte Porsche 944-bil.


FANT TONEN: Endre Stensen, Anders Lyhus og debutant Espen Stordal koste seg under Racing NM på Rudskogen. Dette var første gang Stordal var på en racerbane. Foto: Marius Svingen

- Jeg har aldri vært på en racerbane før bortsett fra å kjøre litt leie gokart, men Både Anders (Lyhus) og Endre (Stensen) kom bort til meg med engang og inviterte meg inn i teltet til Norsk Clubsport racing, forteller debutanten.


Bilen han har kjøpt inn skal egentlig kjøre i Porsche 944 Cup som er en merkescup som kjøres under Racing NM. Men ettersom gjesteklassen ikke kjører denne helgen under NM, så kunne Espen Stordal får testet bilen i den nye klassen Norsk Clubsport racing.


DEBUTANT: Espen Stordal kjører med en stor D på bilen for å vise at han er debuten, og i tillegg var dette første gang han var på en racerbane. Foto: Marius Svingen

- Denne klassen passet meg ypperlig og det er moro å kjøre litt motorsport. Har hatt litt interesse for trav, men dette er jo noe helt annet, forteller han.


To av primusene i Norsk Clubsport racing er Endre Stensen og Anders Lyhus som begge kjører i Norsk Clubsport og Porsche 944 Cupen sier at det er nettopp kameratskap og inkluderingen som er viktig for motorsporten og den nye klassen.


- Vi er her for å hjelpe hverandre og ha det hyggelig da må vi også ta imot de nye. Veldig moro å bli kjent med Espen Stordal og håper virkelig han fikk mersmak på Racing etter denne helgen. Norsk Clubsport racing skal være gentlemans racing, så målet er å konkurrere, men med god plass slik at vi ikke ødelegger bilene våre, sier han.


VOKSER: Norsk Clubsport racing er en voksende klasse i Norge og det var mange som benyttet muligheten til å kjøre i klassen. Foto: Marius Svingen.

Espen Stordal kom ikke til start i den andre finalen i Norsk Clubsport racing på søndag, men han ser frem til flere race denne sesongen.

439 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page