top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Winås og Woldseth til topps

Marius Winås og Edward Sander Woldseth tok hver sin sier i Formel Basic under Asfalt Classic, og de er også i føringen i årets Norges Cup.


Marius Winås imponerte stort under lørdagens finale og vant Formel Basic. Foto: Marius Svingen

Edward Sander Woldseth har vært sikkerheten selv denne sesongen, og før helgen hadde han vunnet alle løpene i Formel Basic som han hadde stilt opp i, men under våte forhold på Rudskogen hadde Marius Winås andre planer. Winås kjørte imponerende og vant den første finalen foran Woldseth og Daniel Kroken.


Marius Winås var svært godt fornøyd med årets tredje seier i Formel Basic, og ligger nå 37 poeng bak Woldseth i mesterskapet.

- Det var utrolig moro, og jeg er godt fornøyd, fortalte Winås etter premieutdelingen på Rudskogen.


Under søndagens finale var nok Edward Sander Woldseth revansjesugen etter å ha måttet nøye seg med andreplass dagen før, men det var Winås som kom best ut fra start. Under søndagens finale var det igjen tørr bane og gode forhold for racing.


Edward Sander Woldseth har en god ledelse i sammendraget i Formel Basic. Finale runden kjøres på Vålerbanen i slutten av september, og da skal også NM kjøres.

Det tok ikke lang tid før Woldseth tok over kommandoen i løpet, og fikk kjøre uforstyrret i front. Woldseth vant finale to foran Anders Eriksrud og Marius Winås.


Det skal sies at Dan Rene Larsen var først over mål i finale nummer to, men han kjører en Formel Ford og teller dermed ikke i Formel Basic mesterskapet.


Det var hele 14 startende formelbiler til start under Asfalt Classic.

130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page