top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Vant drømmetur!

Jan-Robert Staås fikk tidenes drømmetur med en Lamborghini Huracan, og den ble nok litt mer spennende en han hadde trodd.


Jan-Robert Staås til venstre fikk en drømmeopplevelse når han fikk sitte på i en Lamborghini Huracan med Alfred Bakken som sjåfør, og turen ble litt mer spennende enn forventet. Foto: Johan Marius Svingen

Det er ikke alle som får muligheten til å sitte på i en fullblods racerbil av typen Lamborghini Huracan ST og i alle fall ikke i full attack. Jan-Robert Staås hadde vunnet turen i Racing NMs facebook-konkurranse og Alfred Bakken hadde ikke tenkt å gi vinneren noen søndagstur. Han ga full gass, og var også en runde utenfor banen.


Det ble en tur på gresset og i sandfellen under kjøringen.

- Han måtte jo få seg en skikkelig opplevelse av hva dette handler om, smilte Alfred Bakken etter at kjørte av og snurret under en av rundene. Staås legger ikke skjul på at dette var hans største bilopplevelse noen gang.


- Dette var tidenens opplevelse, smilte Jan Robert, og peker ned på sand og gress som ble med inn i depoet.

- Dette var rett og slett helt rått. Jeg følte meg ikke redd, og sjåføren hadde full kontroll selv om vi var utenfor banen, smilte brannmannen fra Askim.


Det var nemlig på den femte runden det gikk litt for fort inn i venstresvingen etter langstrekka på Vålerbanen at de sladdet av banen. Selv om speedometret viste godt over 200 km/h bortover rettstrekka var ikke Staås redd når bilen snurret.


- Nei, det virket som om han hadde kontroll på det han gjorde. Egentlig var det en myk opplevelse selv om vi kjørte av, forteller Jan-Robert. Askim-mannen har alltid vært glad i motorsport og reiser mye rundt og titter på alt fra bilcross til rallycross. Han har selv kjørt bilcross et par ganger, men liker seg best på siden av. Derfor var han strålende fornøyd at han fikk muligheten til å sitte på i Lamborghini-en.


Men det opplevelsen av å sitte på i full fart rundt Vålerbanen som gjorde mest inntrykk. Alfred Bakken la ikke skjul på at han virkelig jaget rundt banen.

- Dette ga virkelig mersmak, og er noe som virkelig kommer til å sitte i hode resten av livet, forteller han.


441 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page