top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Tror på tøff NM-sesong

Glenn Haug har vunnet NM i GT4 de siste to sesongene, men tror årets sesong blir den tøffeste hittil.


TØFF SESONG: Glenn Haug som har vunnet NM-gull de to siste sesongene tror årets NM-sesong i GT4 blir den tøffeste. FOTO: Jørn Pettersen.

Etter at Glenn Haug kom inn i GT4 og Racing NM i 2022, så har han nærmest vært kongen av den store klassen som telte hele 40 ulike sjåfører i 2023. Glenn Haug dominerte fjorårssesongen og sto med full poengsum etter at alle de tellende runder var over. Dermed har Haug NM-gull fra de to siste sesongene i Racing NM.


- Vi hadde en utrolig god sesong i fjor, og jeg tror det blir tøffere å forsvare NM-tittelen i 2024, men vi skal gjøre et forsøk, forteller Haug som prøver å dysse ned favorittstemplet i klassen rundt en måned før sesongen drar i gang.


- Jeg tror dette blir den tøffeste sesongen i GT4 hittil. Mange har blitt flinke til å utvikle bilene, og mange har også oppgradert en del. Jeg tror Anna Sand Skjærbekk har planer om å kjempe om et NM-gull og jeg tror også det kommer flere nye inn i klassen som har skumle planer, smiler han. Han sikter blant annet til nykommer Mathias Teigen som vant fjorårets Norges Cup i Formula Basic og som nå er klar i GT4 i Pit’n Bros Racing Team.


Må prøve å oppgradere

Du kommer vel ikke helt uforberedt i VW Scirroco?- Nei, vi må gjøre noen endringer vi også. Det blir større dekk, kortstyring og andre spindler før første løpet på Vålerbanen. Vi har muligheten til å utvikle litt igjennom sesongen hvis det kreves, men vi må nok kjempe om plasseringene i år, tror Eidsvoll-føreren som gleder seg til en ny sesong.


- Vi skal gjøre alt vi kan for at en ny tittel skal gå til Eidsvoll, men det er vanskelig å se hvor konkurrentene ligger før vi har kjørt et par runder, forteller Haug.


571 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page