top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Tre nye førsteplasser

Marius Solli Poulsen virker uslåelig i GT5. Nå har han en seiersrekke på seks førsteplasser på seks finaleheat i årets NM.


Seiersrekken vokser for Marius Solli Poulsen. Nå har han seks strake seire i den tøffe GT5-klassen. Foto: Marius Svingen

I år har det så langt handlet om Marius Solli Poulsen i GT5, og han fortsatte der han slapp på Rudskogen med å vinne de tre finalene på Vålerbanen denne helgen.


- Dette var utrolig godt. Det er så godt når alt fungere som det skal, forteller Poulsen. Han holdt god avstand til sine konkurrenter i klassen og øker med det NM-ledelsen ytterligere.


Marius Solli Poulsen ble jaget av Herbjørn Haug i finale 3, men unggutten holdt unna.

- Nå skal vi gå igjennom bilen før neste NM-runde for det var noen ulyder og jeg kjørte på noen plastbiter som gjorde at jeg hadde vanskelig med å svinge spesielt til høyere, men heldigvis holdt det til seier nummer tre også, smiler han.
Det var BMW-førerene som var sterkest denne helgen i GT5. For Hans-Petter Emilsen også han i BMW E36 hadde en meget god helg på Vålerbanen med to andreplasser. Han var derimot uheldig i den siste finalen og måtte bryte etter tre runder. Den eneste som blandet seg inn blant BMW-førerene på pallen var Herbjørn Haug i Chrysler Neon. Haug fikk med seg to tredjeplass, og en andreplass. Andreplassen i siste finalen smakte veldig godt for Haug.


Herbjørn Haug har troa på at han skal ha funnet de rette innstillingene, og håper å kunne stoppe seiersrekka til Marius Solli Poulsen i neste NM-runde.

- Nå begynner vi å finne riktig innstilling så nå tapte jeg ikke så mye tid til Marius i siste finale, så det var veldig godt. Så alt i alt må vi være fornøyde med at vi begynner å nærme oss, sier Herbjørn Haug.


I den tredje finalen kom også Anders Von Essen på pallen også han i BMW etter at Emilsen måtte bryte.

284 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page