top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Tøff start på sesongen

Emil Rosendal og teamet måtte ta bilen på hengeren og reise hjem med ødelagt racerbil, og er usikre på om de får kjørt neste runde på Rudskogen.En av de som var uheldige under første NM-runde på Vålerbanen var en av medaljekandidatene i GT4-klassen Emil Rosendal. Bilen ble så hardt skadet at vognlisensen ble inndratt og teamet måtte pakke og reise hjem.


Teamet som kjører på et stramt privat budsjett denne sesongen, er redd denne smellen kan velte hele budsjettet for sesongen der målet er å kjempe om medalje i mesterskapet.


- Dette har virkelig vært en tøff start på sesongen. Clutchhavari etterfulgt av girkasseras på trening og en kjempekrasj i første NM-runde, forteller teamet.Med maks uflaks så langt har Racing NM bestemt at Teamet får et gavekort på 1500NOK av Stian Sørlie Motorsport som vi håper kan bidra til at Emil Rosendal er på startstreken også under andre NM-runde på Rudskogen.


Teamet har blant annet lagt ut en Spleis for å få litt hjelp til å få bilen klar. Spleisen har så langt samlet inn rundt 20.000NOK og dette kommer godt med for teamet som har en stor jobb for å få bilen klar.


- Vi er kjempe takknemlige for våre sponsorer og alle som har bidratt på spleisen. Vi har fått veldig god respons og har samlet inn nærmere 20.000 så langt, det kommer veldig godt med, forteller Rosendal.Mottoet etter den trøblete sesongstarten har blitt: Den som gir seg er en dritt, skriver teamet, og de kan nå med hjelp fra Spleis og gode sponsorer meddele at de er klare for neste runde.


- Bilen blir rettet opp og klar til neste NM-runde på Rudskogen hvor vi kommer til å komme sterkt tilbake, lover de.


645 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page